Citytrips

Wij zijn altijd op zoek naar de leukste en meest bijzondere bezienswaardigheden die er in de grote steden te zien zijn. De liefhebbers van steden zijn doorgaans een wat andere vakantieganger dan de zon fanaten. Ze houden van cultuur, lekker eten, een stevige wandeling en willen iets meekrijgen van de atmosfeer van andere wereldsteden. Dit jaar zijn de meest populair citytrip bestemmingen Parijs, Londen, Barcelona en Rome, en voor wie het wat verder van huis zoekt New York en Istanbul. Als u deze plaatsen al eens bezocht heeft, denk dan ook eens aan pareltjes als Lissabon, Warschau, Boedapest en Stockholm. Deze citytrip bestemmingen zijn zeer de moeite waard en niet platgetreden door het massatoerisme.

Bekijk de informatie van de stad van uw keuze om de achtergronden en aanvullende informatie over deze steden en bezienswaardigheden lezen.

De steden

Maak een citytrip naar die bestemming die nog op je bucketlist staat, wij laten je alvast genieten van de voorpret met aanstekelijke verhalen en waardevolle tips. De lijst met steden wordt steeds verder uitgebreidt hou deze pagina dus in de gaten als je een citytrip gaat maken.


New York

New York


Barcelona

Barcelona


Berlijn

Berlijn


Praag

Praag


Parijs

Parijs


Rome

Rome


Lissabon

Lissabon


Brugge

Brugge


Brussel

Brussel


Istanbul

Istanbul