Last minute stedentrips

Vakantie tegen een gereduceerd tarief

hotels via Trivago
Last minute hotel deals

Een last minute is de laatste kans die je krijgt om voordelig een reis en verblijf te boeken. In de regel worden stedentrips tegen een aanmerkelijk lager tarief aangeboden waardoor je een aardig bedrag kan besparen.

Omdat steeds meer mensen een korte stedentrip maken is het aanbod gigantisch, dit werkt ook voordeel in de hand, hoe meer aanbod, hoe hoger de kortingen die je ontvangt. Zeker als je wacht op een mooie last minute aanbieding. Kan je binnen zes weken vertrekken dan zijn last minute stedentrips een optie, kijk altijd of er naar de bestemming die je op het oog hebt een mooie aanbieding is.

Stedentrips voor last minute prijzen

  1. Goedkope hotels zoeken via de zoekmachine, altijd de laagste prijs voor een prima kamer.
  2. Voordelige vliegtickets vind binnen enkele minuten de goedkoopste vlucht.
  3. Last minute stedentrips vind je bij TUI, voor elke stad is er een aanbieding te vinden.

Even zoeken en je weet de prijzen van vliegtickets naar alle steden op je verlanglijstje. Vergelijk de verschillende luchthavens en vertrekdata en je weet welke vliegticket je moet hebben.

goedkoopste vliegticket zoeken
Bij Momondo vind je vliegtickets tegen de laagst mogelijke prijs

Zo’n last minute stedentrip is echt ideaal als je er even snel tussenuit wil. Je kunt dan snel weg en bent binnen een paar dagen al in een prachtige, bruisende buitenlandse stad. Hier kun je door oude straatjes slenteren, winkelen, musea bezoeken, oude gebouwen bezichtigen, naar een theatervoorstelling gaan of genieten van een drankje op een terrasje.

Boek een complete stedentrip

Bij Tui heb je keuze uit vele bestemmingen en een veelvoud aan hotels, vervoer is geregeld en het transfer van en naar het hotel is inbegrepen. Of je nu een stedentrip wilt boeken naar Bologna, Estoril, Malaga of Porto er zijn altijd genoeg accommodaties om te kiezen. Bekijk hier alle stedentrips van TUI.

Tui stedentrip


Parijs

Parijs


Rome

Rome


Brussel

Brussel


New York

New York


Barcelona

Barcelona


Lissabon

Lissabon


Brugge

Brugge


Berlijn

Berlijn


Praag

Praag


Istanbul

Istanbul